June er flyttet til Danske Mobilbank

Tak for din interesse for June!

June er flyttet til Danske Banks mobilbank. Vil du oprette en June-investering, skal du derfor hoppe over i appen Danske Mobilbank, hvor du finder June via “Investering” i topmenuen.

Med June i mobilbanken følger et større udvalg af fonde, så din June-investering kan leve endnu bedre op til dine personlige præferencer.

Har du ikke mobilbank?

Det er nemt at komme i gang med mobilbanken. Hvis du har spørgsmål til hvordan du kommer i gang via mobilbanken, skriv til junesupport@danskebank.dk

Er du ikke kunde i Danske Bank?

Du behøver hverken være økonom eller millionær for at investere med June. Du skal dog have en konto* i Danske Bank. Hvis du har spørgsmål til hvordan du får en konto, skriv til junesupport@danskebank.dk

Er du erhvervskunde?

Som erhvervskunde i Danske Bank kan du handle June-fonde dér, hvor du normalt investerer på vegne af din virksomhed, hvis blot du har et opbevaringsdepot i Danske Bank. Det er ikke muligt at modtage en anbefaling fra June som erhvervskunde.

* Er du mellem 18 og 27 år eller studerende koster, en Danske Konto 0 kroner. Ellers afhænger prisen af dit forretningsomfang i Danske Bank. Se vores priser her: PRISBOGDB.pdf (danskebank.dk)